Nog te bouwen huizen via app te beleven

Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling heeft vorige week een app gelanceerd waarbij het mogelijk is om door nog te bouwen huizen te wandelen. Makelaars kunnen op die manier een beeld geven van hoe de woning eruit moet gaan zien, zonder zich alleen op tekeningen te richten.

Wanneer je als toekomstige bewoner de app opent, krijg je vier opties: puur, landelijk, trendy en modern. Aan de hand van een van die stijlen wordt het virtuele huis ingericht. “We bieden de consument hiermee meer ruimtelijk inzicht, waarmee het maken van de juiste keuze makkelijker wordt”, legt Hendrik Hulscher van Van Wanrooij uit.

Van Wanrooij

Bron: Van Wanrooij

 

“Voor veel mensen is het toch lastig om op basis van plattegronden en tekeningen een beslissing te nemen”, aldus de medewerker van het bedrijf dat vorig jaar meer dan duizend woningen verkocht. Van Wanrooij ontwikkelt niet alleen nieuwbouwwoningen in Noord-Brabant, maar ook in Gelderland en Utrecht.

Van Wanrooij

Bron: Tom Merton op Flickr

Digitale wereld

De applicatie van de Brabantse ontwikkelaar ligt in lijn met de ontwikkelingen naar online beleven: we willen online alles al weten op een zo goed mogelijke manier. Op Bol.com kunnen we producten van alle kanten gebruiken en 360-graden camera’s zorgen ervoor dat we bij evenementen er bijna bij kunnen zijn.

Voor nu kunnen de toekomstige huiseigenaars via de applicatie zich door de huizen bewegen. Maar dat zal in de toekomst waarschijnlijk nog wel een stapje verder gaan; we zetten een bril op en kunnen de woning echt beleven qua geluid en ruimte.