Social Media Club 0413 zoekt nieuwe naam voor jubileum

Social Media Club 0413 bestaat dit jaar 5 jaar en dat wordt maandag 11 januari gevierd in Brasserie Graag op de Markt in Veghel. Op deze speciale gelegenheid maakt de club ook haar nieuwe naam bekend.  

Social Media Club 0413

Bron: SMC0413

“Wij willen jullie een grotere diversiteit aan sprekers aanbieden. Op dit moment zijn wij daar te beperkt voor omdat de avonden gerelateerd moeten zijn aan de social media”, zo vindt de club. ” Wij willen de naam veranderen naar een toegankelijker naam.”

Daarbij mag het woordje ‘club’ en ‘social media’ niet meer vallen. De insteek moet gaan over ‘netwerken’ en ‘kennis delen’. Donderdagavond verstuurde SMC0413 een survey met daarin mogelijke namen. Van Communicatie0413 tot SamenZin.

Amerikaans concept

De Social Media Club is in maart 2006 opgericht om gesprekken over de hele wereld op gang te brengen over de veranderende manier waarop wij communiceren, samenwerken en ons kunnen inleven in een ander. “SMC geeft je de kans om te ontdekken waar jouw persoonlijke en professionele passies door te helpen in het leggen van contact met een groep mensen in hetzelfde woon- en interessegebied.”

“We zijn wel gerelateerd aan de Social media club in Amerika… Maar hebben nooit contact”, legt Joost van Beek uit. Hij is een van de aanjagers van het project. “Hier in Nederlans is het over komen waaien. Nu de naam gaat veranderen heeft het ook geen relatie meer met de Amerikaanse club.”

Meebeslissen over de naam van Social Media Club 0413?
Klik hier
,