De Agenda Van… Nick van Breda

Iedere woensdag op Nectar een inkijkje in een interessante agenda van iemand uit de omgeving. Want wat geeft nu een beter beeld van een beroep, persoon of bedrijf dan een kijkje in de agenda?

Nick van Breda, De Agenda Van, Uden, Nectar‘Changemaker’ en student

Naam: Nick van Breda
Woonplaats: Uden
Leeftijd: 23

Nick van Breda spreekt regelmatig in Uden en omstreken over innovatie en ‘kantelen’. Naast zijn studie Advanced Business Creation werkt hij hard om zoveel mogelijk mensen te inspireren. Hij helpt mee met het organiseren van evenementen zoals hackatons. Zo staat er deze week een hackaton op het programma, waarbij verschillende mensen vanuit allerlei werkvelden samenkomen om na te denken over een hulpzame app voor het sociale domein.

Nick ziet zichzelf graag als een druk baasje en verdeelt zijn aandacht over meerdere projecten. Maar voor hem staat een ding vrijwel altijd centraal: “Mensen in hun kracht zetten”. Mensen laten nadenken over de toekomst en hun rol daarin. Dat doet hij met lezingen, bijeenkomsten, maar ook op online platforms. In januari organiseerde hij ook al een hackaton; toen voor het toekomstige onderwijs.

Momenteel is Nick van Breda bezig met zijn afstudeerstage bij Campus Party Europe. Hij werkt in de Jaarbeurs Utrecht aan een kanteling bij de Jaarbeurs richting een meer start-up vriendelijk milieu.

Gaat het een drukke woensdag worden? Bij mij is iedere dag een drukke dag. Als ik wakker word ga ik vol enthousiasme bezig met de dingen die aansluiten op mijn levensdoel. Woensdag is daarnaast de enige doordeweekse dag die ik geblokt heb om ’s avonds bij mijn vriendin te zijn, zodat zij ook niet vergeten wordt.

Donderdag geef ik een presentatie op de HAN Hogeschool en daarvoor moet ik mijzelf ook nog zien voor te bereiden vandaag. Ik houd mijn agenda bij op mijn telefoon; via Google agenda. Zo weet ik overal waar ik ga wat er in zijn agenda staat. Ik vind papier niet praktisch genoeg. Het communiceren van afspraken gaat vele malen beter met een gedeelde Google Agenda.

Agenda Nick van Breda
Agenda

6.30 uur – Opstaan: Erg lastig voor een avondmens. Daarna moet ik het openbaar vervoer in om twee uur te reizen naar Utrecht.

8.55 uur – Aankomst stage: Ik vraag bij binnenkomst altijd hoe het met mijn collega’s gaat. Daarna start ik mijn computer op en bespreek met collega’s wat de dag gaat brengen.

Ik bespreek of ik met andere meekan of ik misschien andere nodig heb bij mijn afspraken.

12.30 uur – Lunchen met collega’s: Ik lunch graag samen met de collega’s van Campus Party.

13.00 uur – Afspraak met stagebegeleider: Ik ga woensdag met mijn stagebegeleider bespreken welke uren ik besteed aan het onderzoek voor mijn scriptie en hoeveel uren ik bezig ben met afspraken met partners.

14.00 uur – Werken aan scriptie: Ik heb mijn werkzaamheden op stage afgestemd met mijn afstudeeropdracht. Zo kan ik naast bezig zijn met mijn passie ook nog onderzoek doen voor studie.

Kijk hier voor Nick zijn linkedin om inzicht te krijgen
in wat hij allemaal doet

17.00 uur – Stagedag afsluiten: Door een samenvatting te appen van wat er allemaal geregeld en gedaan is, zorg ik dat iedereen op de hoogte is van wat er gebeurd. Ik zeg mijn collega’s gedag en ga in de trein richting Sint Michielsgestel, waar mijn vriendin woont.

19.00 uur – Eten tijdens wachttijden: Ik eet wat terwijl ik sta te wachten op de bus naar mijn vriendin.

Nick van Breda, De Agenda Van..., Nectar

19.15 uur – Qualitytime met vriendin: Samen met mijn vriendin en schoonfamilie elkaar bijpraten over alles wat we gedaan en meegemaakt hebben. Ik vind het belangrijk om daar iedere woensdag tijd voor vrij te maken.

22.55 uur – Bus naar Uden: De bus doet er ruim een half uur over, waarna ik zingend en fluitend naar huis fiets. Thuis praat ik nog even met mijn vader, die toch nog wel op is.

01.00 uur – Social Media en mail: Voor ik ga slapen werk ik alle berichten op Facebook, Twitter en LinkedIn weg. Ik lees mijn mails en ga naar bed.

,