Roompot bouwt 136 recreatiewoningen in Schaijk

Roompot kondigt aan een vakantiepark te gaan bouwen in Schaijk met zo’n 136 woningen. Op een deel van camping Parcival wordt dit jaar gestart met de bouw van een nieuw park.

Roompot Vakantiepark SchaijkParticulieren kunnen eigenaar worden van een vakantiewoning, maar ze kunnen ook worden verhuurt aan Roompot Vakanties. Naast de woningen en een centrale receptie komt er ook een restaurant en een overdekt ‘speelbos’.

Het Vlaamse architectenbureau Kruijne Architectuur heeft verschillende moderne, vaak hoekige vakantiewoningen ontworpen, die zoveel mogelijk op moeten gaan in de groene omgeving.

Roompot

Roompot heeft meer dan 150 bungalowparken en campings in Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Frankrijk. De ontwikkelingstak van het Roompot is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en Roompot Vakanties zal verantwoordelijk worden voor het verhuur van de woningen, die dus particulier bezit worden.

BENIEUWD NAAR DE TEKENINGEN VAN ROOMPOT? KLIK DAN HIER

Het Brabants Dagblad meldt dat de huidige camping niet wordt ontwikkeld en verder gaat onder de naam Bungalowpark De Boomgaard. De huidige eigenaar, Charles Veerkamp zal verantwoordelijk blijven voor het beheer van Roompot Vakantiepark Schaijk.

,