Kaartverkoop gestart: Naar Paaspop of niet?

De kaartverkoop voor Paaspop is vandaag gestart. De aangekondigde publiekstrekkers zijn dit jaar De Jeugd van Tegenwoordig, Jett Rebel en The Prodigy. Maar met zo’n 175 acts is er voor ieder wat wils te zien en te bekijken. Nectar zet het voor je op een rijtje.

Paaspop

Bron: Paaspop

Het driedaagse festival in Schijndel is de opener van het festivalseizoen en ook nog eens aardig in de buurt. Dit jaar kent het festival 10 podia in het weekend van 25, 26 en 27 maart 2016. Het afgelopen jaar kwamen zo’n 60.000 mensen naar Schijndel voor muziek, theater en vertier.

Paaspop kent een regularticket voor de vrijdag, zaterdag en zondag voor 105 euro. Maar er is ook eenzelfde kaartje voor minderjarigen: zij mogen de drie dagen voor 75 euro naar binnen.

Paaspop camping

“Sinds de eerste editie in 1974 heeft Paaspop een ware metamorfose ondergaan van een gemoedelijk regionaal festival naar een driedaags internationaal gerenommeerd evenement”, zo valt te lezen op de website. Naast campers en caravans wordt de camping verder uitgebreid met een luxe campingresort.

Kamperen op Paaspop is dus mogelijk volledig voorzien van boxspring, verwarming, elektriciteit en een houten vloer.

The Prodigy dankt veel van zijn bekendheid aan de hit ‘Fire Starter’, zodra je hem hieronder aanklikt, weet je over welk nummer dat het gaat. Daarnaast staan ook de Memphis Maniacs op het podium. Wie hier in de regio vaker naar festivals gaat heeft hoogstwaarschijnlijk wel ooit een show van hen gezien. De Nederlandse mash-up-hit-machine bestaat sinds 2005 en staat op menig festival.

Hieronder een aantal filmpjes van de grote en minder grote namen die nu op de line-up van Paaspop prijken. De komende tijd zullen daar nog genoeg namen aan worden toegevoegd.

,