Nectar live vanaf het Misfits evenement in Uden

‘Het Officiële Kennismakingsevent’ van Misfits vindt vrijdag plaats in D’n Office aan de Loopkantstraat in Uden. Nectar zal daar ook aanwezig zijn en verslag uitbrengen van de dag. 

MisfitsSinds enige tijd is Nectar aangesloten bij het collectief van jongeren genaamd ‘Misfits’. Van designers tot meubelmakers en van specialisten tot scholieren; de gemene deler is Uden en een liefde voor ondernemerschap.

De laatste tijd werd steeds vaker gevraagd wat Misfits nu precies betekent en wie allemaal onderdeel zijn van de groep, daarom is het hoog tijd voor een evenement, om kennis te maken met Misfits en Udense ondernemers.

Nectar

Zelf verzorg ik wat presentaties over media en marketing en waarom ik denk dat we in de allermooiste tijd ooit leven. Daarnaast geven nog een aantal andere jonge ondernemers een presentatie en zal Mark van den Boogaart de avond afsluiten met zijn verhaal over Twistea.

Meer weten over Misfits Uden? Klik hier

Nectar heeft zich bij de groep gevoegd, omdat verbindingen leggen heel belangrijk is voor dit platform; graag wil ik mensen in de regio kennis laten maken met zoveel mogelijk andere mensen, instellingen en bedrijven in de regio. Op die manier probeer ik een goed beeld te schetsen over wat voor handen is en hoe de regio en daarmee jouw leefwereld ervoor staat.

Kom langs, maak kennis en vergeet niet de sociale kanalen van Nectar in de gaten te houden voor updates:

Facebook
Twitter
Instagram
Snapchat: nectarnederland